Tejfölös csirkemell spagettivel
2013.08.25 10:52
Hozzávalók:
- 2 db csirkemellfilé
- 20 dkg gomba
- 2 dl tejföl
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek. liszt
- 1 dl olaj
- só
- bors
- 1 kk. pirospaprika
Elkészítés:
A forró olajban megpirítjuk az összevágott hagymát, rádobjuk a csíkokra vágott csirkemellet, fehéredésig sütjük, hozzáadjuk a darabolt gombát, sót, borsot, pirospaprikát, annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje, befedve puhára pároljuk, közben az 1 ek. lisztet és tejfölt jól elkavarjuk, majd a húsra öntjük, felforraljuk, hogy besűrűsödjön.
Vágott petrezselyemzölddel díszítjük, kifőtt tésztával tálaljuk.